Britt

Mijn naam is Britt. Ik ben gediplomeerd MMZ specifieke doelgroepen. Ik werk met veel plezier bij Stichting iXzelF. Ik kwam hier binnen gelopen als stagiaire en snel genoeg kwam ik erachter dat dit het werk is wat ik wil. Ik vind het fijn om iets te betekenen voor de bewoners en ze te ondersteunen. Ik geniet er van als ik de bewoners zie groeien en als ze me erg dankbaar zijn. Daarnaast vind ik het samen werken met het netwerk zowel van de bewoner als van de stichting erg leerzaam. Binnenkort ga ik de opleiding tot HBO verpleegkundige volgen.