Frank

Na jaren in de zorg te hebben gewerkt, nu dan echt in januari 2014 voor mijzelf gestart.

De stichting iXzelF is opgezet voor eigen zelfredzaamheid. Zelfredzaamheid van bewoners minimaal te behouden maar zeker uit te breiden, vandaar de naam iXzelF. De kracht van het zelf doen.

Na 20 jaar van werken bij organisaties als Justitie, dienstverlening, zorg en welzijn heb ik de keuze gemaakt het op MIJN manier te doen. Veel samenwerken met professionals, behandelaren en (F)ACT teams. Luisteren naar de bewoners. Netwerken en de ander iets gunnen. Het beste uit de ander te halen.