Kwaliteit

Stichting iXzelF streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit, of het nu gaat om zorg of wonen, door:

• vast te stellen op welke onderdelen er in vergelijking met andere instellingen sprake is van goede kwaliteit van zorg;
  • op zoek te gaan naar verbetermogelijkheden, mede door vergelijking met andere aanbieders;
  • samen te zoeken naar de weg van zelfredzaamheid;
  • te sturen op gewenste resultaten;
  • zich te profileren naar cliënten (www.kiesbeter.nl) en zorginkopers.

Stichting iXzelF streeft naar voortdurende kwaliteitsverbetering om te kunnen waarborgen dat bewoners en het systeem (bv ouders, broers, zussen, kennissen, etc), vertegenwoordigers (bv voogd, ouders, bewindvoerders, curators) verzekerd zijn van diensten die – voor zover dit organisatorisch realiseerbaar is – aan hun eisen voldoen.