Bewindvoering

Stichting iXzelF wil haar financiering voor haar cliënten en de geboden zorg veilig stellen. wonen binnen stichting iXzelF betekent dat bewindvoering en PGB beheer een voorwaarde is. Dit om belangenverstrengeling te voorkomen. Sterker nog, stichting iXzelF wil de financiën van de bewoner niet eens weten. Dit om alles zuiver en transparant te houden.

Daarom werken wij als organisatie samen met bewindvoerders. Door jarenlang in het werkveld te staan, merken we in de huidige praktijk dat juist deze kwetsbare groep vaak open staat voor verleidingen waardoor financiële chaos kan ontstaan. De kosten voor bewind worden (na gelang draagkracht financiën meestal) betaald uit de aanvraag voor bijzondere bijstand.

De bewindvoerders waar wij mee samenwerken zijn: