Samenwonen & samenwerken 

Stichting iXzelF heeft op de Reinevaarstraat te Tilburg een  beschermde groepswoning gerealiseerd waar mensen met hun eigen ‘bijzonderheid’ of complexe problematiek kunnen gaan wonen. .

In deze setting krijgen jongvolwassenen/volwassenen de mogelijkheid te ontdekken in welke mate ze zelfstandig kunnen en willen wonen en hoe zelfredzaam ze zijn. Op de Reinevaarstraat is er 24/7 personeel aanwezig. 

Fase 1; Nabijheid
In de groepswoning starten bewoners die nabijheid nodig hebben. Dit wil zeggen; die krijgen zelf alle ruimte om hun kansen en mogelijkheden te benutten en veilig hun leerdoelen te behalen. 

locatie:  Reinevaarstraat 1e etage, kamers

Fase 2: zelfredzaamheid
Hier gaan bewoners trainen om hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid met wonen oefenen. Begeleiding zit direct in de buurt op de eerste etage. Hier wordt verwacht dat bewoners zelf naar begeleiding toe komen. 

locatie: Reinevaarstraat 2de etage, studio's

Fase 3; ambulant wonen
Ambulante bewoners kunnen in hun eigen woning begeleiding krijgen. Ze kunnen zelfstandig zoeken naar een eigen ‘stekje’, maar stichting iXzelF heeft een ruim netwerk waar ketenpartners inzitten die huisvesting kunnen bieden. Dit altijd wel in samenwerking met onze stichting. We laten bewoners doorstromen naar andere organisaties die op ambulante begeleiding de expertise bezitten.

locatie: geheel Tilburg en omgeving!

Aan de geheel zelfstandig wonende cliënten bieden we momenteel geen ambulante ondersteuning.

Stichting iXzelF wil voor mensen met een verstandelijke beperking of psychiatrische problematiek een brug bouwen in deze maatschappij. Wij kijken daarbij verder dan onze eigen organisatie en zijn actief op zoek naar samenwerking met de juiste partners. Neem voor meer informatie over samenwerken contact met ons op.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

Neem contact op

Contactgegevens

Reinevaarstraat 15
5044HD Tilburg
T 06 - 43205515
E info@stichtingixzelf.nl
KvK 59677627

Stichting iXzelF

We ontmoeten niet mensen per toeval, er is een reden waarom onze wegen elkaar kruisen. Misschien moet je eerst jezelf tegenkomen voordat je het kunt zijn!

                                                   GEEF NOOIT OP

                                                Privacyreglement 

                                                Privacyreglement

                                                Privacystatement 

                                                Privacystatement